ÇƏRŞƏNBƏ AXŞAMI, 2021-12-07, 10:11 PM
UNIVERSAL SITE.
| RSS
ANA SƏHİFƏ KÜLÇƏ - FORUM
[ Yeni mesaj · Üzvlər · Forum qaydaları · Axtar · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
FORUM » MƏDƏNİYYƏT » MƏTBƏX » KÜLÇƏ
KÜLÇƏ
Nariman_QahramanliTARİX: CÜMƏ AXŞAMI, 2010-09-30, 0:08 AM | Message # 1
BƏRDƏLİ NƏRİMAN.
QRUP: Administrators
MESAJLAR: 860
Azerbaijan
Awards: 0
STATUS: KƏNAR
Külçə

Külçə - un məmulatı. Azərbaycanın milli mətbəxindən.

Hazırlanması
Bunun üçün bizə 8 stəkan un, 4 ədəd yumurta, 3 stəkan süd, 8 stəkan şəkər tozu, 2 paket vanel lazımdır. Birinci şəkərlə yumurtanı qarışdırırıq. Sonra isə vaneli tökürük. Ən son olaraq unu və südü əlavə edirik. Acımağa qoyuruq. Acıdıqdan sonra xəmiri kiçik-kiçik kündələr halına gətiririk. Onları yuxa kimi yayırıq. Uyğun bir qab götürüb yaydığımız yuxanı tək-tək qabın içinə qoyuruq. Əvvəlcədən hazırladığımız içliyi isə layların arasına hamarca səpirik. Ən son olaraq isə izərinə ləpə düzürük və bişiririk.

 
FORUM » MƏDƏNİYYƏT » MƏTBƏX » KÜLÇƏ
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

BY QƏHRƏMANLI NƏRİMAN 2021. TEL:(051)969-59-16. E MAİL narimanb24@yahoo.com ...