ÇƏRŞƏNBƏ, 2025-02-05, 12:58 PM
UNIVERSAL SITE.
| RSS
ANA SƏHİFƏ BALIQ DOLMASI - FORUM
[ Yeni mesaj · Üzvlər · Forum qaydaları · Axtar · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
BALIQ DOLMASI
Nariman_QahramanliTARİX: BAZAR, 2010-09-26, 12:32 PM | Message # 1
BƏRDƏLİ NƏRİMAN.
QRUP: Administrators
MESAJLAR: 860
Azerbaijan
Awards: 0
STATUS: KƏNAR
Balıq dolması

Ərzaqlar
• Balıq əti-150 qram;
• Soğan- 15 qram;
• Üzüm yarpağı;
• Qatıq, keşniş, zövgə görə duz, istiot;

Hazırlanma qaydası
Balığı yaxşıca təmizləyib sümükdən ayırırsız. Sonra ət maşınından çəkib, içinə duz, istiot, çəkılmiş soğan, keşniş əlavə edirsiz. Üzüm yarpaqlarının saplağlarını kəsib, qaynar suda pörtürsünüz. Yarpaq dolması kimi də bu üzüm yarpaqların içinə çəkilmiş balıq ətini qoyub, səliqəli büküb, qazana düzürsüz. Bundan əlavə balığın üzərinə onun sümüklərindən hazırlanmış balıq bulyonu da töküb bişirə bilərsiz. Dolma bişəndən sonra süfrəyə qatıqla da verilə bilər.

 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

BY QƏHRƏMANLI NƏRİMAN 2025. TEL:(051)969-59-16. E MAİL narimanb24@yahoo.com ...