CÜMƏ, 2024-03-29, 2:48 PM
UNIVERSAL SITE.
| RSS
ANA SƏHİFƏ Blog
M E N Y U

DİGƏR BÖLMƏLƏR

F O R U M

ÜMUMİ MƏQALƏLƏR
MARS PLANETI AZƏRBAYCANDA GÖRÜNDÜ (2)

İLHAM ƏLİYEVİN NƏVƏLƏRİ İLK DƏFƏ İCTİMAİ TƏDBİRDƏ GÖRÜNÜB (0)

İNTERNETDƏ YENİ TƏHLÜKƏ (0)

PORT BAKU RESİDENCE ... (2)

QƏBIRDƏ DURUB OTURAN ŞƏXS SONRA YENIDƏN ÖLÜB (2)

'DÜNYANIN ƏN ÇIRKIN ITI' (0)

MÜBARIZ İBRAHIMOV - DOĞUŞDAN ÖLÜMƏ QƏDƏR... (0)

MÜBARİZ İBRAHİMOVUN SON MƏKTUBU (0)

ƏN BÖYÜK DİNOZAVR QƏBİRİSTANLIĞI TAPILIB (0)

GÖZƏGÖRÜNMƏZLİK ARTIQ REALLAŞIR (0)

"ŞREK" BALIĞI (0)

TƏBİƏTİN MÖCÜZƏSİ (2)

İNANILMAZ BİR TƏSADÜF! (2)

DÜNYANIN YEGANƏ ÜSTÜ-ÖRTÜLÜ AQUA-PARKI! (1)

YEMIŞIN ÜSTÜNDƏ “LA İLAHƏ İLLƏLAH” YAZILIB (2)


SON XƏBƏRLƏR

ANA SƏHİFƏ » 2010 » SENTYABR » 6 » BİR-BİRİNDƏN GÖZƏL SEVGİ MESAJLARI (DAVAMI)
7:59 PM
BİR-BİRİNDƏN GÖZƏL SEVGİ MESAJLARI (DAVAMI)



126) Men baxcanda bir gul olmak isterdim, belke bir gun gelib meni seversen deye, olmadi sen her zaman mene uzaqlardan baxib kecerdin.

127) Men sensiz kecen gunlerime aqlayarken, belke sen mensizliye sevineceksen ama bunu unutma, bir gun gelecek sen de seveceksen.

128) Ne gozelsen gozelim her kes olur heyranin, yixacaqsan bu gozellikle evin dunyanin, bu gozellik ki sende var o ne melekde, ne gullerde, ne de insanda olar.

129) Ne seni gormeden durabilecek qeder gucluyem, ne de gormeye dayanacaq qelbim var.

130) O qeder xosbext ol ki, gozellikler bele seni qisqansin. Gozyaslarin yanaqinda nem deyil, dodaqlarinda sevgi toxumu olsun.

131) Onun derdini paylasib, onun ucun aqlayirsansa bax bu esqdir. O olmayanda onu dusunub aqladinsa bax bu olmez esqdir.

132) O qeder gozelsenki uzune baxa bilmirem, titreyir ellerim ellerini tuta bilmirem, dolanib qucaqlamaq isteyirem bacarmiram, ele baglanmishamki sene sensiz dayana bilmirem.

133) Quru bir cinarin firtinayla olan savasinda, firtina eger sokebilmirse torpaqdan cinari, bu cinarin topraqa olan sevgisindendir. Bizim sevgimizde beledir.

134) Qaranliq gecede onemli deyil ulduzlari gormek, gunduz vaxt ulduzlari gormek onemli, asiq olmak onemli deyil, bir omur boyu sevebilmek onemli.

135) Quyruqlu ulduzlar vardir, dunyaya 70 ilden bir gelirler. Insanlar onu hayatlari boyunca belke bir defe gorurler. Men ise o ulduzu artiq gordum, o da sensen birtanem.

136) Qorxum sevmek deyil, sevibde ayrilmaq. Qorxum qursun yemek deyil, dusmence vurulmaq. Qorxum olum deyil, qorxum senin terefinden unudulmaq.

137) Seni sevdiyimi sadece goyuzu bilsin cunki oranin sahidleri sayilamayacak qeder cox ve sen o qederr ozelsenki sene ancaq ulduzlar sahidlik ede biler.

138) Sevgi eyni bir gul kimidir. Rast geler tutarsan tikanlari eline batar. Yarpaqlarini acarsan duyqulari bosa axar. Eger tutmasini bilsen o gul sene can qatar.

139) Sevgilinin bir baskasiyla xosbext olduqunu gormekten daha aci bir sey varsa, o da sevgilinin seninle xosbext olmadiqini gormekdir.

140) Sevgi bir insana can veren damardir. Ne zaman ki, o damar qoparsa insan artiq olmus olur.

141) Sevebilersenmi meni qusun goyuzunu sevdiyi qeder? Sevebilersenmi meni baliqin denizi sevdigi qeder? Sevebilersenmi meni seni sevdiyim qeder?

142) Sevgi qanadli bir qusdur, tutanin olur ancaq eger sen tutarsan onu qefese deyil qelbine yerlesdir cunki o ancaq senin sevginle yasaya biler.

143) Sen en buyuk sevgiyi hak edecek qeder mukemmel, herkesin sevmeyi hak etmeyeceyi qeder ozelsen.

144) Seni sevirem cunki, senin gulumsemen bele gunesin doqusu kimi insana herseyi unutdurur.

145) Sene duyduqum sevginin, en kicik zerresini bir basqasina duysaydim ona onun uqruna feda edebileceyim en deyersiz sey canim olardi.

146) Sen seni ozleyenin ozleminden xebersiz ozlenmektesen, Sen varya ozlenilenlerin icinde birdenesen!

147) Seni ne qeder sevdiyimi men de bilmirem. Sene olan sevgimi ne cografya, ne riyaziyya ne de astronom olce biler. Men nece olcum gulum?

148) Seni sevirem, seni seveni de sevirem, seni menim qeder sevene nifret edirem demis sairin biri. Men ise seni menim qeder sevecek birini dusunemeyirem.

149) Sevmek boyuk cesaret ister, seven her zaman fedakarliq gozleyer, seven ne qeder severse sevsin ama sevilen seven qeder sevmez.

150) Sen Tanriya arzuladiqim dilek, goylere uzanan ellerimsen. Sen gozumden suzulen yas, tek dusuncem, hesretimsen. Sen yasadiqim omur, en gozel gunlerimsen
150) Sen Tanriya arzuladiqim dilek, goylere uzanan ellerimsen. Sen gozumden suzulen yas, tek dusuncem, hesretimsen. Sen yasadiqim omur, en gozel gunlerimsen.

151) Sene serab vereceyem, ic ama serxos olma. Sene bir gul vereceyem, iyle ama soldurma. Sene qelbimi vereceyem, sev ama incitme.

152) Severken ne qeder boyukse insan, ayrilarken yene buyuk olmali, ne qeder insafsiz olsa da zaman, sevenler her zaman bir dost qalmali.

153) Sevmek gulu tikani ile ovcunda tutmaqdir, tikanin hesabini gulden soramazsan, tikani var deye gulu sevmeden yapamazsan.

154) Sevgiler vardir uqrunda olmeye deyer, sevgiler vardir olunceye qeder yasamaqa deyer, ama ele insanlar vardir ki onlara gore Allaha sukur etmeye deyer. Bax siz onlardan birisiz.

155) Sene bebeyim desem olmaz, aqlayib gedersen. Sene meleyim desem olmaz, ucar gedersen. Sene gulum desem olmaz, solar gedersen. Sene seni sevirem desem ne edersen?

156) Sefeq vaxti yaqan bir seh denesi qeder gozel, gun batanda denizlerin ustunden esen kulek qeder cilqin ve okeanlarin derinliklerinde olan ince mirvari denesi qeder ozelsen.

157) Sevgi dodaqlarda qehqehe deyil, gozlerdeki yasdir. Meqsed sevgi uqrunda olmek deyil, uqrunda olecek sevgili tapmaqdir.

158) Sevirem deyerken titremek vardirya, gozlerine baxinca aqlamak vardirya, bir defe eli eline deyince qelbinin qelbi ucun doyunduyunu hissetmek vardirya, bax budur menim ucun sevgi.

159) Sevgimiz ucun qan tok desen, sana dunyanin sah damarini keserem. Yox ancaq senin qanin desen; onemli deyil birtanem men seni torpaq olaraqda severim.

160) Seven unutmaz, unudan sevmemisdir, sevib de unutmuwsa sevmesini bilmemisdir. Guller solabiler, yarpaqlar tokulebiler, seni herkes unudabiler ama ben esla.

161) Sevgi ve Dostluq bir gun yolda qarsilasirlar. Sevgi ozunden razi bir sekilde Dostluqa deyir: men senden daha semimi ve daha mehriban bir duyquyum. Men olduqum yerde sen neye lazimsan bu dunyada? Dostluq sakitce deyir: Senin geride buraxdiqin gozyaslarini silmek ucun.

162) Sevgisiz bir heyat oksigensiz bir nefes almaqa benzer. Sevgisiz bir omur quru bir colde alov-alov yanmaqa benzer.

163) Sevginle saralib solacaq qeder, sevginle baxtiyar olacaq qeder, uqruna canimi verecek qeder sevirem desem inanarsanmi?

164) Senin olan her seyi sensizliyi bele sevirem.

165) Silib basdan yasama sansim olsaydi eger qusursuz olmaqa calismaz, rahat buraxirdim ureyimi, qorxmazdim daha cox risqe girib sene asiq olamaqdan.

166) Sen menim gozlerimde saf bir gercek, ureyime bahar getiren bir ciceksen. Sen bedenimdeki yumusaq qudret, konul baxcamda ucusan bir kepeneksen.

167) Seni her dusunduyumde ureyime bir dene ulduz sekli cekirem. Menim indi bilirsen nece dene ulduzum var? Menim artiq bir goy uzum var.

168) Seni dusunduyum zaman senin meni dusunub dusunmediyinin dusuncesi dusundurur meni.

169) Sevirem your eyes, cunki onlar very nice, ne olar bir defe look at me, sonra don`t forget me, qelbim tik-tak for you, because I LOVE YOU.

170) Seni esil insanlarin menasiz sevgisi ile deyil, menasiz insanlarin esil sevgisi ile sevdim.

171) Sevgi ele soyuqda agac altinda titresmekdir, acini ve sevinci soyuqda agac altinda titreserek paylasmaqdir.

172) Sevirem seni olumsuz bir ask ile, butun qelbim, heyatim seninle, olecek bele olsam bu qelb ile, son nefesimde qisqiracam Seni Sevirem deye.

173) Sehifeni ac ureyimi goreceksen, ureyimi ac sirrimi goreceksen, sirrimi ac iki kelime goreceksen: Seni Sevirem.

174) Sen (S)ene inan hec kime inanma. Sen (S)eni sev hec kimi sevme. Sen (S)ene guven hec kime guvenme. Moterizedeki "S"-leri "M" ile oxu hec kime deme.

175) Sen hec denizin altinda yasil meseler gordunmu? Mumkun olmadiqini deme cunki men senin gozlerine baxarken olulerin bele gormediyi cenneti gordum.

176) Seni dar aqacindaki bir insanin heyati sevdiyinden de cox sevirem

177) Sevibde sevgiline sevdiyini deye bilmemek ne qeder acisa, sevilibde sevildiyini bilmemek o qeder acidir.

178) Seni bir sercenin gozyasi tokebilme ehtimali qeder sevirem. Ne az deyeceksen ama onu bilki serceler aqladiqlari zaman olurler.

179) Sevmek bir ehtiyacdirsa, sevdiyini demek niye gunah olsunki?

180) Sen dunyaya surgun edilen bir meleksen ve men seni o qeder cox sevecemki, o cennetine geri donmek istemeyeceksen.

181) Sevginin ne olduqun bilirsense, sen sevmeyi cinayet sayirsansa bu menim en boyuk cinayetimdi.

182) Sehra qumlarinin yaqis sularina ehtiyaci olduqu kimi menim de sene ehtiyacim var sevgilim.

183) Seni ureyimin en derin gusesine heps etdim, en buyuk vekilleri tutsanda ordan seni qurtara bilmeyecekler.

184) Seni ulduzlara benzedirem onlar qeder uzaq onlar qeder elcatmazsan ama bir ferqiniz var. Onlar milyonlarca sen ise birdenesen.

185) Sevgi lepe-lepe qar yaqan bir gunde budaqin altinda gizelenen aqappaq sercenin tukunun yere dusduyunu qarlarin arasindan secmekdir.

186) Sirin biri var sevilmeye deyer, gozel biri var gorulmeye deyer, yaxsi dostlar var ozlemeye deyer ama biri varki can vermeye deyer. O da sensen.

187) Sensizlik koz kimi duser ureyime ama yandirmaz meni. O ates sadece sen meni bir gun terk edib gedersen yandirar.

188) Sevgi qaranliq bir tunelde yandirilan sam isiqi kimidir. Size yolunuzu gosterer ama uzaqda ne olduqunu soylemez.

189) Senin ucun yazdiqim seirlerin birinde bir misrada gizlenen bir kelime olsam ve sen seiri oxuyarken meni soylediyinde tatli dodaqlarina qonan opucuk olsam.

190) Sen gecelerin sabaha baqladiqi gunewsen. Sen elimde yasaran gozel bir ciceksen. Seni mene Allah baqisladi, gozellikler hayatimda seninle basladi.

191) Sensizlik haram mene, hesret zindanlarinda sen yanimdayken zindanlar da saray mene.

192) Seni ne qeder sevdiyimi oyrenmek isteyirsense yere dusen her yagmur damalsini tutmaqa calis. Tutabildiklerin senin sevgin, tutama bilmediklerin menim sene olan sevgimdir.

193) Sesini eside bilme umuduyle yasadiqim heyat uzunu goremediyim ucun cekilmez olsada sesini eside bildiyim ucun yasamaqa deyer.

194) Sevirem bu saatin sesini, kecmesin dursun zaman. herseyin bir oncesi ve sonrasi vardir deyerler. Yalan senden once vardim amm belke canim senden sonra olmayacagam inan.

195) Senin olan herseyi sensizliyi bele seni hatirlattiqi ucun sevirem.

196) Sahiller dalqani nece gozleyirse, goyuzu buludlari nece arzularsa, quru torpaqlar suya nece hesretse, sende o cur menim hesretimsen.

197) Sevgi qapqara bir otaqda kicicik bir noqteni tapmaqdir.

198) Sevgilini azad burax, geri gelerse o senindir. eger geri gelmezse onda o hec vaxt senin olmamisdir.

199) Seni uzaqdan sevmeyi, mene baxmadan gormeyi, seni esitmeden dinlemeyi, goz yaslarimla gulmeyi ve sene qovusmaq ucun sabr etmeyi. Her seyi oyrendim ama sensiz olmaqi esla oyrene bilmedim.

200) Sen bezen cox qaranliq gecemin gunesi, sen bezen heyatima cesaret veren xosbextlik ve sen her zaman sevgimin tek sebebisen.

201) Sen gecelerin sabaha, baqisladiqi gunewsen. Sen elimde yasaran gozel biricik ciceksen, Seni mene Allah baqisladi, gozellikler hayatimda seninle basladi.

202) Sevgi bir banan qabiqi kimidir, ama bir ferqi var, ayaqini qoyanlarin ayaqi yox heyati surusur.

203) Sevmek olmektir mence, men de sevmishdim olmeden once.

204) Sari geyer gunes olarsan, mavi geyer deniz olarsan, qara geyer gecelerim olarsan, kimbilir belke bir gun, beyaz geyib menim olarsan.

205) Sen benim dilimde sarkim basimda tacimsin, sen benim bedende canim tek carem ilacimsin, sen tutacagim dalimsin sen benim alinyazimsin, ilk ve son askimsin.

206) Sevgi denizlerde esen bir ruzgar kimidir. Hardan geldiyini ve haraya gedeceyini hiss etmerik.

207) Tek qelbim dunyada dunyam olurmusun? Deniz qeder sevdim seni, dalqam olurmusun? Ates kimi yandim, alovum olurmusun? Ilk esqim deyilsen ama son esqim olurmusun?

208) Tanridan bir damla su istedim mene deniz verdi, Tanridan bir das istedim mene daqlari verdi, Tanridan bir gul istedim mene gul baxcasin verdi ve Tanridan bir dilek istedim mene senin kimi meleyi gonderdi.

209) Ureyimdeki tek arzu, xayalimdeki tek tutku, meni yasadan tek duyqu senmiwsen bebeyim.

210) Uzr isteyirem elini tuttuqum ucun, uzr isteyirem gozlerine baxdiqim ucun, uzr isteyirem seni sevdiyim ucun ve cox uzr isteyirem sene herseyden cox deyer verdiyim ucun.

211) Unut onu artiq dediler, men onu unutmaq ucun sevmedim dedim. Niye onu buqeder sevirsen deye sorusdular. Onu olene qede sevmeye and icmisem dedim.

212) Ureyine sevda eken, ayriliq bicermi? Seven sevilenden hec ayrilarmi? Sen meni sevme gulum, men yanarim ikimizin yerine besetmezmi?

213) Ureyimden sorusdum: "Niye onu gorende tir-tir esirsen?" cavab vere bilmedi. Elece berk-berk doyundu, sevindi cunki senin adini esitmisdi.

214) Urekden ureye yollar var. Goze gorunmez yollar. O yollarla birce defe gel ureyime. Ureyimde sene olan sevgimin boyukluyunu gorub ebedi donub qalmaq isteyeceksen orda.

215) Varmi daha aqir yuk hesretini cekmek qeder, yasamaq sebebimsen corek qeder su qeder, seni sevmekde gozel, seni ozlemek qeder.

216) Vaxtindan once cicek acmaz, kuleyin qolunu baqlamaq olmaz ve mendeki sen bitmedikce ve ya mendeki men olmeyince bu sevgim de bitmez.

217) Zelzele ile girdin konlume, fay xetti cizdin ureyime, titresimler helede davam edir, ozlenmektesin bitanem 9.9 bal gucunde :-)

218) Zaman gozleyenler ucun cox yavas, qorxaqlar ucun cox tez, yas tutalar ucun cox uzun, sevilenler ucun cox qisa, sevenler ucun ise sonsuzdur.

219) Yalniz bir movsum deyil, yalniz bir bahar deyil, her zaman her yerde bil: gun kimi gunes kimi, ya seninle ya sensiz!

220) Yoxluqun yaqmura yazi yazmaq qeder zor, sensizlik olum qeder aci, sen nefes qeder onemli, canim qeder deyerlisen.

221) Yasa, Sev, Gul. Bunlar ek... olmasin heyatindan. Ureyin kiminle olursa olsun, her seyin en gozeli seninle olsun.

222) Yolu sevgiden kecen herkesle birgun bir yerde sebeb ne olursa olsun, mutleq goruseceyik. Cunku sevgi, dunyada herkesin uzerinden kecmek mecburiyyetinde qaldiqi onemli bir korpudur.

223) Yuxularimi aldin, gecilirimi qacirdin. Gunahkardir deyeceyem, mehkemeye vereceyem, tezminat olaraqda qelbini isteyeceyem.

224) Yaqan her yaqis derdlerini yusun, doqen her gunes xosbextliyine baslanqic olsun, esen her kulek sene olan mehebbetimi fisildasin.

225) Yorqunam gunlerdir men gozlemekden, yorqunam konlume sabir etmekden, qurtar artiq meni hesret cekmekden, bir omur boyunca sevdiyim ol.

226) Yalnizliq gozleyenlerin, umid gozleyenlerin, xeyal caresizlerin, yaqis kucelerin, tebssum dodaqlarin, sen ise yalnizca menimsen.

227) Yasamaq ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi de sensiz olmaz. Uutma sevmek daima beraber olmaq deyil. Sen yoxken bele seni ureyimde yasatmaqdir.

228) Yuxudan oyaninca insani oyandiqina pesman eden, geri donmek isdeyib de donemeyince caresizlikden deli olan, heyatda bir defe gorulebilen sirin yuxumsan.

229) Xeyallarin gercek, umudlerin ise sonsuz olsun, umud ile yasa sevgi ile qal.

230) Xeyir gede bilmezsen bir yere. Seni heps etmisim gozlerimin icine. Istesen qacamaqi bir kere dene. Ilisib qalarsan kipriklerime.

231) Xosbextliyin arxasinca qacma qoy xosbextlik senin arxanca qacsin ve heyatda o qeder xosbext ol ki gozunden axan her bir sevinc gozyasi axtaribda tapa bilmeyenlerin ucun teselli olsun.

232) Xeyal qur, ne xeyal qurmaq isteyirsen. Gez, hara getmek isteyirsen. Ol, ne olmaq isteyirsen. Cunki senin birdene heyatin olacaq ve sadece bir sansin var butun bunlari ede bilmek ucun.

233) Ikimiz bir gunuk, gunduzu sen gecesi men. Ikimiz bir guluk, ciceyi sen yarpaqi men. Ikimiz bir oduq, alovu sen kulu men. Ikimiz bir caniq, damari sen qani men.

234) Bulud kimidir menim qelbim. Basqa ureklerle toqqusar, yaqislar yaqdirar ama bu yaqisda ancaq sevdiyim insanlar islanar. Bax indi saclarina, 100% yasdir.

235) Birine verilen deyer onun uqruna feda edile bileceklerle olculurse onda gozunu ac ve etrafina bax. Gorduyun her seyi sene feda ede bilerem ama sakin aynaya baxma.

236) Su qede saf gulusunu gonder, bir gulus gonder ki saclarin tek etirli olsun, bir gulus gonder gozel gozlerin kimi parlaq olsun ve bir gulus gonder soyadi Men adi ise Sen olsun.

237) 7 ayri iqlimden 7 nov ari getirseler, 7 nov ari 7 ayri ciceyi firlansa, 7 ayri cicekden 7 bal hazirlayib getirse yenede senin qeder sirin ola bilmez.

238) Seni daqlara yazsam yaqislar, goylere yazsam buludlar, gozlerime yazsam goz yaslarim siler. Ona gorede seni qelbime yazdim artiq kimse sile bilmez!

239) Mesafeler ne qeder uzaq olursa olsun, sonsuzluqa geden butun yollara adini yazdim. Hansi yoldan kecersen kec seni sevdiyimi oxuyacaqsan.

240) Seni bir nefer sevirse o menem, seni iki nefer sevirse birincisi menem, seni 3 nefer sevirse en cox seven menem, seni seven yoxdursa demek men olmusem.

241) Bir urek nelere qadir olarsa, bir can bir cani neqeder severse, bir damardan ne qeder qan kecerse, yasamaq olume ne qeder deyerse sen de menim ucun o qeder deyerlisen.

242) Bir cercive asdim otaqimdan ama ici bos. Niye bos -deye sorusma cunki onsuzda hara baxsam seni gorurem.

243) Canimdaki her nefes nefesine yuklensin, icimdeki her nefes xeyalinla demlensin, qoy bu konlum varliqinla sevinsin, sen menim konlumde yasadiqca ozelsin.

244) Konlumde tek sen varsan. sevgi dolu bir baharsan, qelbimdeki aynaya birde baxdim sen varsan, butun arzum emelim seni sevmek olacaq, en gozel xosbext gunler ikimizin olacaq.

245) Aqlamaqi bil, gulmeyi unutma. Sevmeyi bi, sevilmeden sevme. Guller cemenlerin, ulduzlar gecelerin, xosbextliklerse sadece ve sadece senin olsun.

246) Sevgi sevilen insana verilen en deyerli hediyyedir. Qebul ve ya redd edilmesi onemli deyil, onemli olan sevginin deyerinin bilinmesidir.

247) Bu deyqe meni cennetden zeng vurdular. Bir melek qacmis, narahatdilar ve onu axtarirlar. Gormusenmi -deye menden sorusdular. Yox bilmirem -cavabini verdim. Qorxma sevgilim seni satmaram.

248) Heyatin sebebi sevgidirse eger, sevgi xosbextlik, xosbextlik seadet, seadet dostluq, dostluq xatirlanmaq, xatirlanmaq unudulmamaqdirsa demeli sevilmisiz.

249) Yarasmir gozlerine qara buludlar, sen aqlayanda viran olar biter arzular, sen aqlama senin ucun bu konlum aqlar, sevgilimsen Canim olene qeder.

250) Bir umud qusu cek ureyime. Beyaz olsun, tukleri qelbin qeder ince ve temiz olsun. Bir qanadi senin ucun diger qanadi sevgimiz ucun cirpinsin.

251) Fikirlerime diqqet ele onlar sozlerim olacaq, sozlerime diqqet ele onlar hereketlerim olacaq, hereketlerime diqqet ele onlar verdislerim olacaq, verdislerime diqqet ele onlar talehin olacaq, talehine diqqet ele onlar ikimizin olacaq.

252) Seni tarixde axdarib, Coqrafiyada tapdim. Fizikada dusturlayib, Riyaziyyatda hesabladim. Resimde rengleyib, Musiqide besdeledim ve Ana dilimde soyluyurem "seni cox sevirem".

253) Eger sevilecek insani tapdinsa ve sevilmeye heqiqeten layiqdirse onu mutleq sevmelisen. Kimse seni senden xebersiz sevirse ve sen bunu bilirsense mutleq onun yanina getmelisen cunkiheyatin butun gozellikleri oradadir.

Category: HAZIR MESAJLAR | Views: 3829 | Added by: Nariman_Qahramanli | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ QEYDİYYAT | Login ]
AXTAR

TƏQVİM
«  SENTYABR 2010  »
BBEÇAÇCACŞ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

***





GOOGLE DA AXTAR
SAYTDA AXTAR

Free Image Hosting


F O R U M
  • ABŞ-IN ŞTATLARI (14)

  • A.DÜMA, O.BALZAK, V.HÜQO VƏ S. (11)

  • HİKMƏTLİ SÖZLƏR (10)

  • SƏDİ, Ə.FİRDOVSİ, Ö.XƏYYAM VƏ S. (8)

  • AZƏRBAYCANIN SU ANBARLARI (7)

  • PUŞKİN, TOLSTOY, DOSTOYEVSKİ, ŞOLOXOV VƏ S. (7)

  • HÖTE, ŞİLLER, BÖLL VƏ S. (7)

  • R.N.GÜNTƏKİN, N.HİKMƏT, O.PAMUK VƏ S. (7)

  • ÇÖRÇİL, ŞEKSPİR, KLARK VƏ S (6)

  • N.TUSİ, BƏHMƏNYAR, A.HACIYEV ... (5)

  • DEKART, PASKAL,PUANKARE,LANQRANJ VƏ AMPER (4)

  • DASTAN (3)

  • Z.BÜNYADOV, Y.MAHMUDOV,ORUC BƏY BAYAT .... (3)

  • MOBİL TELEFONLAR ÜÇÜN LAZIMILI KODLAR. (2)

  • DON KİXOT, BENAVANTE VƏ KAMİLO XOSE SELA (2)


  • KONVERTER


    STATİSTİKA

    YENİ ÜZVLƏRİMİZ
  • dxemnynp12   (dxemnynp12)

  • StevenPr   (StevenPr)

  • fixmeboybws   (fixmeboybws)

  • LolaHax77   (LolaHax77)

  • cxhawndk09   (cxhawndk09)


  • SON ŞƏRHLƏR

    Black::unsure:( THANKS)



    :menim e-mailime hec gondermeyin bunlarin hamisini bilirem


    SAYT KATALOQU
    www.designerlady.blogcu.com

    Hemise bir gel

    www.NERIMAN.tk

    www.onlinepara-kazan.com

    Dahi trening mərkəzi

    GENCLIK ILLERINE XOW GELMISINIZ

    BƏRDƏ (rəsmi saytı)

    CELT Colleges

    BDU


    SAYTINI ƏLAVƏ ET!

    SON ELANLAR
    Yay kompaniyası Şahmat hazırlığı

    AE AZER MMC

    ID plastic kart. Cap isler.

    BMW 320 satılır

    Turniket, slaqbaum, domofon, alarm, siqnalizasiya, tehlukesizlik kameralari, nezaret sistemleri, biometrika.


    YENİ ELAN VER!

    ADMİN
    Nariman Qahramanli


    BY QƏHRƏMANLI NƏRİMAN 2024. TEL:(051)969-59-16. E MAİL narimanb24@yahoo.com ...